VEPŘOVÉ MASO V ŠOULETU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA MASO / 




INGREDIENCE: 1 kg vepřového ořezu z plecka nebo kotlety, 300g hrachu, 300 g velkých krup, lžíce sádla, 2 cibule, sůl, pepř, majoránka, česnek. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové vykostěné maso nakrájíme na plátky paličkou naklepeme, osolíme a na sádle opečeme. Hrách přebereme, propláchneme, alespoň na 6 hodin namočíme a pak uvaříme do měkka. Kroupy propláchneme a za občasného promíchání vaříme do měkka. Vaříme každé samostatně. Cibuli drobně nakrájíme a na zbývajícím sádle usmažíme do zlatova. Osmaženou cibuli vmícháme do uvařených krup, které jsme však po uvaření propláchli vodou, okořeníme, osolíme, přidáme třený česnek a vařený hrách. Vše promícháme a podle potřeby zředíme vývarem. Ochuceny šoulet klademe na pekáček a prokládáme opečenými plátky masa. V troubě pečeme 30-40 minut. Podle potřeby mírně zalejeme vývarem, aby během pečení šoulet neoschnul ale měl vláčnou konzistenci. Vhodnou přílohou je salát z kysaného zelí nebo kyselá okurka.

VEPŘOVÉ MASO V ŠOULETU. VEPŘOVÉ MASO V ŠOULETU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1381 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz